Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Επιτυχημένη η φετινή διεξαγωγή της Εμποροπανήγυρης Θήβας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτυχημένη η φετινή διεξαγωγή της Εμποροπανήγυρης Θήβας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια Εμποροπανήγυρη της Θήβας, που φέτος για πρώτη φορά διεξήχθη κατά μήκος του ρέματος Αγ. Ιωάννη, πλησίον της οδού Οπλ. Βόγκλη στους Αγ. Θεοδώρους.

Με την επιλογή της νέας τοποθεσίας, η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία με θετικά σχόλια για τη διαμόρφωση του χώρου, την κατασκευή των παραπηγμάτων που αναπτύχθηκαν σε μήκος περίπου 220 μ., την άνετη κίνηση των επισκεπτών, την ευκολότερη στάθμευση των οχημάτων και ιδιαίτερα για την καθαριότητα του χώρου.

Στην εμποροπανήγυρη συμμετείχαν 67 έμποροι με διάφορα είδη -από τα επιτρεπόμενα με βάση τον κανονισμό- εμπορεύματα και κληρώθηκαν - διατέθηκαν όλα τα παραπήγματα, γεγονός που επέφερε σημαντικά έσοδα στο Δήμο και περισσότερα από άλλες χρονιές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημοτικός Αστυνόμος, Υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας και η αρμόδια Επιτροπή πραγματοποιήσουν επιτόπιους ελέγχους καθ' όλη τη διάρκεια, στο πλαίσιο της τήρησης των κανονισμών λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι ο συγκεκριμένος δημοτικός χώρος να διαμορφωθεί κατάλληλα στο προσεχές μέλλον, ώστε να χρησιμοποιείται ως χώρος άσκησης υπαίθριας οργανωμένης αγοράς.

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά το Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας για τη σημαντική συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή και την ασφάλεια των επισκεπτών της εμποροπανήγυρης. Ευχαριστεί, επίσης, τους υπαλλήλους της Τεχνικής και Οικονομικής Υπηρεσίας, του Τμ. Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, του Τμ. Καθαριότητας και Πρασίνου και τον Δημοτικό Αστυνόμο που εργάστηκαν απρόσκοπτα για την επιτυχημένη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης.