Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Δώδεκα λόγοι που τα ζευγάρια χωρίζουν στις διακοπές




Δεν είναι τυχαίο, που κάθε χρόνο πολλά ζευγάρια «τα σπάνε» ενόψει διακοπών ή γυρίζουν τσακωμένα. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι γεμάτες «νάρκες» για τα ζευγάρια, καθώς αποκαλύπτουν, πιο ωμά από ποτέ, «θαμμένα» προβλήματα και μεγάλες προσδοκίες.

Δεν είναι λίγοι αυτοί στις μέρες μας που προτιμούν να ξεκλέψουν λίγες μέρες και να πάνε διακοπές χωρίς το έτερον ήμισυ.

Ο διευθυντής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης εξηγεί: «Τα πρέπει και τα δήθεν έγιναν στις μέρες μας βουνά ολόκληρα, που πλακώνουν τα καθαρά αισθήματα των ανθρώπων. Παρατηρείται μια επίπλαστη ιδεολογική κατασκευή του ονειρικού θέρους, όπου όλοι μεταμορφώνονται σε Διόνυσους και σε Συλφίδες, σε μια λίμνη οργασμών, μια σύντομη περίοδο της ζωής τους, δηλαδή τώρα τον Αύγουστο, που παίρνουν άδεια οι περισσότεροι».

Αδυνατώ να συλλάβω με τον κοινό νου μου πώς, μέσα σε δέκα - το πολύ - μέρες, οι νεκροί στο πνεύμα και βαλσαμωμένοι στη σάρκα του άστεως θα ξαναγεννηθούν, όπως οι μεταξοσκώληκες σε πεταλούδες, αναφέρει ο Κ. Κωνσταντινίδης, οποίος εξηγεί τους 12 λόγους που ο ... απαγορευμένος καρπός είναι πιο θελκτικός στις καλοκαιρινές διακοπές, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να χωρίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr