Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΗΒΩΝ ΤΗ 15η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

https://viotikignomi.blogspot.gr/

Μεγάλη Παναγία - Άγιος Δημήτριος Θηβών
-ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΗΒΩΝ ΤΗ 15η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

-Επειδή τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν ανυπόστατες φήμες για δήθεν μη παρουσία εκκλησιαζομένων πιστών στον εορτάζοντα μνημειακό Ναό της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΗΒΩΝ κατά τη θεομητορική εορτή της 15ης Αυγούστου, λόγω της παρουσίας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου, κατόπιν συνεννοήσεως με τη Γραμματεία και την προσωπική φρουρά του κ. Προέδρου ,ενημερώνουμε κατηγορηματικά πως ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει κληθεί και θα προσέλθει στο Ναό μας για να τιμήσει με την παρουσία του τις εόρτιες και επετειακές εκδηλώσεις, όπως κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός πιστός, χωρίς να επιθυμεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στην αθρόα προσέλευση των πιστών, οι οποίοι ασφαλώς και θα εισέρχονται κανονικά στο Ναό από την κεντρική θύρα, -χωρίς ιδιαίτερη πρόσκληση,χωρίς κάρτα ή προσωπικό έλεγχο- και μπορούν να καταλάβουν ελεύθερα τη θέση τους εντός ή και εκτός του Ναού όπως έχει προβλεφθεί.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.