Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Αφού έσπειραν, τώρα πάλι κλείνουν τους δρόμους - Γιατί δεν κατεβάζουν τον Οκτώβριο τα τρακτέρ;


ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ


Όσο δίκιο και αν έχουν θα το χάσουν. Υπάρχουν και άλλες κοινωνικές ομάδες που ούτε καν αποζημιώνονται από οργανισμούς τύπου ΕΛΓΑ.
Έκλεισαν τους δρόμους, τα λιμάνια και τα τρένα οι αγρότες. Έσπειραν τα σιτηρά τους από τον Οκτώβριο και τώρα εκεί που θα ήταν στο καφενείο βγήκαν στους δρόμους όπως κάθε χρόνο. Έφαγαν τα χρήματα των συνεταιρισμών και τώρα βγαίνουν με τα τρακτέρ. Οι μοναδικοί άνθρωποι που - ΚΑΛΩΣ - αποζημιώνονται είναι οι αγρότες και είμαστε μαζί τους στα αιτήματα που έχουν αλλά έλεος. Δεν μπορεί να...


την πληρώνει ο πολίτης που τρώει τις καρπαζιές την μια μετά την άλλη. Ούτε ο καταστηματάρχης που δεν παίρνει το εμπόρευμα του και έχει τις επιταγές για το τέλος του μήνα. Επιτέλους πείτε την αλήθεια στα δελτία.
Αν απεργήσουν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ είναι σοβαρό να κατεβάζουν τους διακόπτες ή της ΕΥΔΑΠ να κόβουν το νερό; Έτσι και οι αγρότες δεν μπορούν να κλείνουν τους δρόμους, τα λιμάνια και τα τρένα. Να πάνε στα σπίτια και τα γραφεία των υπουργών και του πρωθυπουργού και να κατασκηνώσουν. Μαζί τους θα είμαστε και θα γίνει περισσότερος ντόρος.
Να βρούνε άλλον τρόπο αντίδρασης.