Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Βράβευση μαθητών και εθελοντών από το Δήμο Σχηματαρίου


Σε μια λιτή τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου  παρουσία γονέων, συγγενών, φίλων ο Δήμος  Σχηματαρίου τίμησε  τους μαθητές του Λυκείου και  ΕΠΑΛ  Σχηματαρίου που κατά το Σχολικό ΄Ετος 2008-2009 πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας.
Καλοσωρίζοντας τους παρευρισκομένους η κ. Βέργη Διονυσία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνη για την οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης συνεχάρη τόσο τους μαθητές για το επίτευγμά τους όσο και τις οικογένειές τους που με την υποστήριξή τους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή , λέγοντάς τους ότι εσείς είσθε ο άνεμος στα φτερά τους.
Στη συνέχεια παρεχώρησε το βήμα στους προσκεκλημένους οι οποίοι απευθύνοντας ο καθένας σύντομο χαιρετισμό, έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στα παιδιά , ενώ επεφύλασαν  από ένα καλό λόγο για την επιτυχή προσπάθειά τους.
Ο Δήμαρχος Σχηματαρίου κ. Δημητρίου-Χόντζιας Ηλίας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους  που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ενώ συνεχάρη τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, καλή ακαδημαϊκή αλλά και επαγγελματική σταδιοδρομία . Επισήμανε ότι με την επιτυχία τους τίμησαν την πόλη μας κάνοντάς μας  όλους υπερήφανους και ζήτησε με το ίδιο μεράκι να συνεχίσουν  ακούραστα και στο μέλλον  και με τις κατακτήσεις τους να μας γεμίζουν με ανάλογα αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας.
Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα λόγια των Διευθυντών των Σχολείων.
Οι μαθητές έλαβαν αναμνηστική πλακέτα και έπαινο.
Ακολούθως  εκλήθη  ο πρώην Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Γεωργίου  όπου συνεχάρη τα παιδιά  και τους γονείς τους. Μίλησε για την μεγάλη επιτυχία των Βαλκανικών  αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο “ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΠΑΣΤΑΣ” στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2009  και του απενεμήθη τιμητική πλακέτα  καθώς και στον Θεοδώρου Δημήτριο.
Η τελετή συνεχίστηκε με την  βράβευση   των Εθελοντών  
 που και αυτοί συνέβαλαν στη διεξαγωγή των αγώνων.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν : Ο Πανοσιολογιότατος Γεώργιος Ρέμπελος, οι Βουλευτές Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης και η κ. Αγάτσα Αριάδνη, ο Δήμαρχος Σχηματαρίου κ. Δημητρίου- Χόντζιας Ηλίας, ο πρώην Δήμαρχος Σχηματαρίουκ. Ευάγγελος Γεωργίου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βέργη Διονυσία ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανυφαντής Γεώργιος , ο Υ-ντής του Λυκείου κ. Δημητρίου  Πέτρος, ο Δ-ντής ΕΠΑΛ κ. Βούλγαρης Αναστάσιος,ο Γυμνασιάρχης κ. Σπαντιδέας Θεοδόσιος, οκ. Νικόλαος Λ. Παπαϊωάννου Δ-ντής του Γυμνασίου Οινοφύτων,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κόκκαλης Νικόλαος και Χρήστου Γεώργιος ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κανέλλος Αντώνιος, Κουρουτός Μιχάλης, Θεοδώρου Δημήτριος, Δημητρίου Χρήστος, Γραμματικού Κυριακή, Κώνστα Ασημίνα, Αρκούδας Βασίλειος και Βρούβας Σπύρος, Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων , Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων και γονείς των μαθητών.