Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Η Π. Υ. Οινοφύτων τίμησε τον π. Ιωάννη Οικονομίδη






Μετά την μεγάλη τιμητική διάκριση από την Ακαδημία Αθηνών και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων δια χειρός του Δκτού Π.Υ. Ν. Βοιωτίας Αρχιπύραρχου κ. Ιωάννη Μαντή,  βράβευσε τον π. Ιωάννη Οικονομίδη για την καθοριστική συμβολή μέσα από τους επίμονους αγώνες του, να αναδειχθεί το μεγάλο πρόβλημα της ρύπανσης του περιβάλλοντος στην περιοχή. Η Π. Υ. Οινοφύτων μας πληροφορεί με δελτίο τύπου ότι:
Την 8η Ιανουαρίου 2010, στο Κέντρο Εκκλησιαστική Διακονίας Οινοφύτων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κατά την οποία βραβεύτηκαν από την Π.Υ. Οινοφύτων: α) Ο Ιερέας Ιωάννης Οικονομίδης για την καθοριστική συμβολή του, με τους αγώνες του, στην προστασία του περιβάλλοντος. β) Ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Αυλώνα στο πρόσωπο του Μηχανολόγου – Μηχανικού Επαμεινώνδα Δημητρίου για την εθελοντική δράση στην  δασοπροστασία κατά την αντιπυρική περίοδο στον τομέα του Δ. Αυλώνα και του ευρύτερου τομέα δράσης της Π.Υ. Οινοφύτων.
Την βράβευση έκανε ο Αρχιπύραρχος  Ιωάννης Μαντής, Διοικητής Π.Υ. Ν. Βοιωτίας, παρουσία και των Διοικητών των Π.Υ. Λιβαδειάς Πύραρχου κ. Τσιρόνη Δημητρίου και Θηβών Αντιπυράρχου κ. Καραμπέτσου Κωνσταντίνου, καθώς και πυροσβεστών.
Πρέπει να αναφερθεί ότι η Π. Υ. Οινοφύτων στην ίδια εκδήλωση έκοψε και την βασιλόπιτα της. Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο της.