Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

«Βούλιαξε» για ακόμα μια χρονιά η Αλυκή (Φωτογραφίες)


Πιστοί στο ραντεβού ήταν και φέτος το Φροντιστήριο Θηβαϊκής αρχαιογνωσίας στην Αλυκή για να γιορτάσουν το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αναστάσιος Καμούτσης Δ.Ε Θίσβης, ο κ. Κατσάρας Δ.Ε Πλαταιών, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Στάθης Κεφαλάς, τα μέλη του Δ.Σ της τοπικής κοινότητας Ξηρονομής κ. Θ. Μαρίνης, Δημοτικοί Σύμβουλοι Θήβας Τυρινόπουλος Κωνσταντίνος, Θωμάς Κιούσης, ο πρόεδρος του ΣΠΟΑΚ και επικεφαλής της "Ώρας Ευθύνης" κ. Σταμάτης Χαλβατζής.

Ο Πρόεδρος του Φροντιστηρίου Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας ευχαρίστησε όλους του παρευρισκόμενους που δώσανε το παρόν, τους χορηγούς που ήταν οι βασικοί συντελεστές της εκδήλωσης, την Ενεργειακή Κατσέλης Α.Ε, τον ΣΠΟΑΚ Αρίων, τον κ. Σκαλή τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι δεν μας χωρίζει τίποτα αντιθέτως μας ενώνει η ιστορία, ο πολιτισμός, ο τουρισμός καυτηριάζοντας κάποιους που θέλοντας να ρίξουνε λάσπη ώστε να μην γίνει η εκδήλωση λέγοντας ότι είναι μικροί άνθρωποι για μεγάλα γεγονότα. Ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Καμούτσης τίμησε με τον χάρτη και το βιβλίο "88 αρχαίες πόλεις της Βοιωτίας" και ο πρόεδρος του Φροντιστηρίου αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αγνιάδη για την παρουσία του, του παρέδωσε τον χάρτη και το βιβλίο με τις 88 αρχαίες πόλεις της Βοιωτίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Πόπη Αστεριάδη που διασκέδασε τους φίλους και τα μέλη του Φροντιστηρίου λέγοντας τραγούδια της εποχής της θυμίζοντας την παλιά εποχή, μαζί με τον Γιώργο Δανέζη, τον Χρήστο Μπέλτσιο και τον Πάρη Καρακανά στη κιθάρα και το μπουζούκι και τέλος τον μαέστρο Γιώργο Σαλβάνο.

 http://www.radio-thiva.gr