Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Ανακοινώσεις για νέες συνεργασίες ΑΟ ΘΗΒΑTο Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο μέσο Νικόλαο Κρίτσα. Ο Νίκος έχει φορέσει την φανέλα του Ηρακλή Λάρισας, της Λάρισας Κ20, των Χανίων στην Β Εθνική ενώ έχει και πολλές παραστάσεις από την Γ Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί σε Π.Α.Ο. Κρουσώνα, Τύρναβο και Πανθηραϊκό.

Νίκο καλωσόρισες στον ΑΟ ΘΗΒΑ και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την βυσσινή φανέλα.

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 21χρόνο ακραίο επιθετικό Ανάργυρο Πλατέλα. Ο Αργύρης έχει αγωνιστεί στον Ανταγόρα Κω , στην Κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Γλυφάδα, Καλλιθέα ,Ηρακλή Ψαχνών, ΑΟ Λεβάντε Ζακύνθου( Γ’ Εθνική) πέρσυ φόραγε την φανέλα του Κερατσινίου. Κατά το παρελθόν είχε κάνει και δοκιμαστικές προπονήσεις στην Αγγλική Μπέρμιγχαμ.

Εμείς καλωσορίζουμε τον Αργύρη στην οικογένεια του ΑΟ ΘΗΒΑ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την βυσσινή φανέλα.

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 18χρονο μέσο Παναγιώτη Στυλιανού. Ο Παναγιώτης πέρσυ δεν αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ λόγο ότι διάβαζε για της Πανελλήνιες Εξετάσεις. Φέτος ο Τάκης Πλατής θα του δώσει ευκαιρίες να δείξει το ταλέντο του.