Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Διανομή τροφίμων σε 130 άπορες οικογένειες του Δήμου Θηβαίων για τις ημέρες του Πάσχα μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών του Πάσχα .

Δεκάδες πολίτες προσέφεραν από το υστέρημά τους τρόφιμα, ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια για τους οικονομικά αδύνατους συνανθρώπους μας, γεμίζοντας τα ράφια του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ιδιαίτερα συγκινητική και αξιέπαινη ήταν η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στον «περίπατο προσφοράς» που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Θ. με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, αυγά κ.α δόθηκαν σε 130 οικογένειες συμπολιτών μας, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ώστε να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια το Πάσχα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στους υπαλλήλους του Δήμου που εργάστηκαν πυρετωδώς όλες αυτές τις μέρες, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα τοποθετήσουν στα ράφια και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η διανομή προς τις άπορες οικογένειες μέσω του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με αφορμή τη διαμονή του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το Πάσχα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κοινωνία μας σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, μας έχει όλους ανάγκη. Έχοντας ως παράδειγμα την αγάπη του Χριστού προς τον άνθρωπο, στρέφουμε το βλέμμα μας στο συνάνθρωπο που μας χρειάζεται και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα για αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας».