Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Δήμος Λεβαδέων ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 2013

Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε στις φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων για τον εορτασμό του Πάσχα, που αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό έθιμο της πόλης, καθώς συνεχίζει την παράδοση του Ρουμελιώτικου Πάσχα.
Οι φετινές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί τόσο σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους όσο και με ντόπιους καλλιτέχνες στοχεύουν στη ψυχαγωγία των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης μας.
Το γλέντι θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα με το έθιμο των λάκκων στην πανέμορφη περιοχή της Κρύας, όπου ο Δήμος θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες και θα προσφέρει πασχαλινά εδέσματα. Το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Κωνσταντίνο Κωτσαδάμ, ενώ τη Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα στην Κεντρική Πλατεία θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τοπικούς συλλόγους.
Επίσης, στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις κυρίως για τη δημιουργική ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων.
Οι φετινές πασχαλινές εκδηλώσεις ξεκινούν τo Σάββατο 27 Απριλίου 2013 και θα ολοκληρωθούν τη Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα 6 Μαΐου 2013