Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Θήβα :H ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ [ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ] Μεγάλη οικονομική καταστροφή μετά τις επαναλαμβανόμενες εγκληματικές πράξεις.


Οικονομική καταστροφή , μείωση επισκεπτών καθώς και δελτία τύπου-οδηγίες, με θέμα απαγόρευσης διέλευσης από τους δρόμους της Θήβας, είναι έτοιμοι να εκδώσουν διάφορα σωματεία που υπερασπίζονται τους απλούς πολίτες.

Η "αδυναμία" των υπευθύνων να ελέγχουν την τοπική κοινωνία καθώς και τα τεκταινόμενα τους, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον οικονομικό μαρασμό ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής.
Με το πρώτο δελτίο τύπου που θα δημοσιευτεί , αναμένεται με σειρά να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις που βρίσκονται επί του κεντρικού δρόμου τουλάχιστον και με την λογική της αγοράς το πλήγμα θα είναι τεράστιο καθώς το τσουνάμι των λουκέτων θα επεκταθεί και μέσα στις τοπικές κοινωνίες.


Αλλά τι θα λέει το δελτίο τύπου-οδηγία?


Παρακάτω παραθέτουμε σε λίγες σειρές, την περίληψη του :
"Αγαπητοί επισκέπτες του N. Βοιωτίας καθώς και διερχόμενοι οδηγοί από την περιοχή της Θήβας :[ ΠΥΡΙ ]
Σας παροτρύνουμε να αποφεύγετε την διέλευση σας από τους δρόμους της Θήβας καθώς οι τοπικές αρχές (Δήμος Θηβαίων) παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών δυνάμεων, αδυνατούν   να ελέγχουν τον διαρκές έγκλημα που διαπράττεται από  ΡΟΜΑ.
Οι εν λόγω ΡΟΜΑ, οπλισμένοι με όπλα αλλά και με απλά ρόπαλα και ξύλα, στήνουν πρόχειρα οδοφράγματα στον κεντρικό αυτό δρόμο της Βοιωτίας, σε ανύποπτους χρόνους και αναγκάζουν τους διερχόμενους οδηγούς να ακινητοποιούν τα οχήματα τους και οι ίδιοι να επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένων πλιάτσικο.
Για τους παραπάνω λόγους , αποφύγετε το εν λόγω σημείο και προγραμματίστε την διέλευση σας από εναλλακτικούς δρόμους."

Θα μου πείτε τόσο τραγικά είναι τα πράγματα? Δυστυχώς θα σας πω ναι. Εκφράζομαι με απλές λέξεις ώστε να γίνει κατανοητό και στον πιο απλό πολίτη αυτής της χώρας, ότι το εν λόγω σημείο είναι η παγίδα του αιώνα για όλους τους διερχόμενους οδηγούς. Αξίζει να σημειωθεί  οι επιδρομές των ΡΟΜΑ, είχαν ακινητοποιήσει  οχήματα και είχαν ληστέψει τους
επιβαίνοντες.
Τώρα θα μου πείτε τι κάνει η αστυνομία? Η αστυνομία δεν είναι δυνατόν να επιβλέπει όλο τον δρόμο αυτό επί 24 ωρου. Το θέμα πρέπει να λυθεί με διαφορετικούς τρόπους και έπειτα από ισχυρή παρέμβαση του Δήμου Θηβαίων εκτός και αν τα λεγόμενα κάποιων έχουν κάποια βάση, ότι δηλαδή δεν τα βάζουμε με τους ΡΟΜΑ στην περιοχή των Θηβών γιατί είναι ψηφοφόροι μας.
Βέβαια υπάρχει και η ανεπίσημη παρότρυνση των αστυνομικών. "Πατήστε τους να τελειώνουμε με αυτούς" !!!

Εσείς τι έχετε να πείτε για το θέμα ?

Θ α επανέλθουμε συντόμως με.. .Αναρτήθηκε από nea stereas