Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ: ΑΠΕΡΓΙΑ 1η ΜΑΗ


Η Πρωτομαγιά δεν είναι κινητή γιορτή. Δεν είναι Αργία.

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναιΑΠΕΡΓΙΑ για τους εργαζόμενους όλου του κόσμου και δεν μετακινείται κατά το δοκούν.
Η Πρωτομαγιά δεν είναι μια απλή επέτειος μνήμης και ιστορικής αναδρομής, ούτε αφορά την έναρξη της άνοιξης και την ανθοφορία.
Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα ΑΓΩΝΑ καιΠΑΛΗΣ για την Εργατική τάξη, για τον κόσμο της εργασίας ανεξάρτητα από τομέα απασχόλησης.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και συνταξιούχοι, έχουμε αυξημένο χρέος να στείλουμε ένα μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, ένα αγωνιστικό μήνυμα απόρριψης των πολιτικών που μας εξοντώνουν.
Η Τρικομματική κυβέρνηση υπό την υποταγή της Ε. Ένωσης και του Δ.Ν.Τ συνεχίζει την καταστροφική πολιτική έχοντας εξαφανίσει κάθε εργασιακό δικαίωμα μας, μας έχουν εξαθλιώσει και μας οδηγούν στην πτώχευση της κοινωνίας προς όφελος της οικονομικής ολιγαρχίας.
Απαιτούμε από τον Υπουργό Εργασίας να πάρει πίσω την προκλητική του....απόφαση για την μεταφορά της Απεργίας της Πρωτομαγιάς. Να σταματήσουν να προκαλούν άλλο τους εργαζόμενους!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θήβας απευθύνει αγωνιστικό προσκλητήριο στους εργαζόμενους της περιοχής, τους νέους και νέες, τους άνεργους και συνταξιούχους και καλεί τα Σωματεία – μέλη του να κινητοποιήσουν τους συνάδελφους και τις συναδέλφισσες στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 1η ΜΑΗ 2013, ημέρα Μ. Τετάρτη και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.
Με ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διαδηλώσουμε και να βροντοφωνάξουμε ότι ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΗΣ 11: ΠΜ


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙO