Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ληστές χτύπησαν και σκότωσαν 64χρονο άνδρα.(φωτογραφίες και video)ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΘΗΒΩΝ


Έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα στις Πλαταιές Βοιωτίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του lamiastar.gr άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι 64χρονου το περασμένο βράδυ με σκοπό την ληστεία.
Στο σπίτι έμενε μόνος ο 64χρονος, ο οποίος δεν πήγε σήμερα στο καφενείο με συνέπεια να ανησυχήσουν οι συχωριανοί του.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών και όταν πήγαν στο σπίτι τον βρήκαν νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Συγκλονίζει τις Πλαταιές Θηβών η στυγερή δολοφονία του άτυχου άντρα - Οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι του, τον σκότωσαν και πρόλαβαν να διαφύγουν - Τραγική φιγούρα η αδερφή του θύματος...
Κάθε απόγευμα πήγαινε και του κρατούσε συντροφιά. Ήταν ο αγαπημένος της αδερφός που όλα αυτά τα χρόνια τους ένωναν πολλά μιας και έμεναν στο ίδιο χωριό.

Χθες το απόγευμα (22-04-2013) όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του ''πάγωσε''. Τα ουρλιαχτά ξεσήκωσαν την γειτονιά.
Στο πάτωμα ήταν νεκρός ο αγαπημένος της αδερφός μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμεσως η γυναίκα ειδοποίησε ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Σύμφωνα με το viotianews.gr, ο 65χρονος δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής (21-04-2013) από ληστές που μπήκαν στο σπίτι του. Οι δράστες του έκλεισαν το στόμο με μονωτική ταινία και τον σκότωσαν.

Ο άτυχος άντρας έμενε μόνος του στο σπίτι. Συνήθως κάθε πρωί έβγαινε έξω από το σπίτι του και αφού καλημέριζε τους γείτονες του, πήγαινε μία βόλτα στο χωριό. Χθες παρά την ηλιόλουστη μέρα, τα παράθυρα του σπιτιού του ήταν κλειστά.
Έτσι όταν μεσημέριασε, επικοινώνησαν με την αδερφή του, που λίγο αργότερα τον βρήκε νεκρό. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με στόχο να βρεθούν οι αδίστακτοι δολοφόνοι...


Μεγάλη αναστάτωση και σοκ στην τοπική κοινωνία που το τελευταίο διάστημα υποφέρει από την αύξηση την εγκληματικότητας.

Θα πάρουμε τον νόμο στα χερια μας δηλώνουν μιλώντας στο lamiastar.gr