Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Είδη πρώτης ανάγκης από τους Ξηρονομείς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων


Τρόφιμα, 120 κιλά λάδι και ρούχα κατάφεραν να συγκεντρώσουν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξηρονομής Δ.Ε. Θίσβης Δήμου Θηβαίων κ. Στάθης Κεφαλάς, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ξηρονομέων και τον Σύλλογο Γυναικών Ξηρονομής, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Δεκάδες δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τοπικής Κοινότητας και από το υστέρημά τους προσέφεραν με χαρά είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους συμπολίτες μας, που εξυπηρετούνται σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους από το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου.

Τα προϊόντα παρέλαβαν το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου με όχημα της ΔΕ Πλαταιών ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ζερικιώτης και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Ιουλία Κοντού, τα οποία μετέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στη Θήβα.

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στη συγκέντρωση των προϊόντων και εύχεται να ακολουθήσουν την αξιέπαινη αυτή πράξη και άλλοι συμπολίτες μας.

Λίγες πληροφορίες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο:

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Πελοπίδου και Αγγελίδη ( Παλαιό Σούπερ Μάρκετ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών) και είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00 για όσους επιθυμούν να προσφέρουν προϊόντα.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2262350600 και 2262350607 .
Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά για τις ημέρες και τις ώρες παραλαβής των προϊόντων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων, από την οποία έχουν προμηθευτεί και τις ειδικές κάρτες, τις οποίες επιδεικνύουν κατά την παραλαβή των προϊόντων, υπογράφοντας παράλληλα ότι παρέλαβαν τα προϊόντα.
Όσοι δικαιούχοι έχουν δηλώσει αδυναμία προσέλευσης στο χώρο του Παντοπωλείου εξυπηρετούνται μέσω των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι».