Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Σε μια εντυπωσιακή γιορτή άμεσης δημοκρατίας επανεξελέγη Πρόεδρος της «δημιουργίας, ξανά!» ο Θάνος Τζήμερος

Δελτίο Τύπου 6-4-13

Πριν λίγες ώρες η καρδιά της «δημιουργίας, ξανά!» χτύπησε δυνατά στο Caravel, όπου ολοκληρώθηκε ένα ακόμα βήμα δημοκρατίας και καινοτομίας. Ψηφίσαμε ηλεκτρονικά για Πρόεδρο, επανεκλέγοντας πανηγυρικά τον Θάνο Τζήμερο! Εν μέσω του έκτακτου συνεδρίου μας, με συμμετοχή σχεδόν 700 εκλογέων, ολοκληρώσαμε ένα ακόμα πρωτοποριακό για τα ελληνικά πολιτικά πράγματα βήμα.

Έλαβαν: Θάνος Τζήμερος 569,
Άγγελος Μπαρμπαλιός 81,
Χριστόφορος Μούτουλας 15,
ενώ υπήρχαν και 4 λευκές ψήφοι.

Αμέσως μετά την εκλογή του ο Θάνος Τζήμερος δήλωσε: «Η δημιουργία, ξανά! ενηλικιώθηκε και συνεχίζει οργανωμένη, δυναμική και πρωτοπόρα αυτό που ξεκίνησε: το ξερίζωμα του φαύλου πολιτικού συστήματος και τη δημιουργία μιας αξιοπρεπούς, παραγωγικής Ελλάδας. Δεν είναι καθόλου εύκολο, το ξέρουμε, αλλά ήδη είμαστε πολλοί και όσο πάει γινόμαστε περισσότεροι.».

Αύριο συνεχίζουμε με μια ακόμα ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή των υπόλοιπων οργάνων (Πολιτικό Συμβούλιο, Εθνική Επιτροπή, Ελεγκτική Επιτροπή). Η ψηφιακή κάλπη θα ανοίξει τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 7/4/13 και θα κλείσει το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Το έκτακτο συνέδριο κορυφώνεται στις 20 και 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο Caravel, με συζητήσεις και ψηφίσματα για Οικονομική & Κοινωνική ανάπτυξη, Κράτος δικαίου και εύρυθμη λειτουργίας της δημοκρατίας.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους και τους μηχανικούς του ΕΔΕΤ για μια ακόμα ημέρα άψογης υποστήριξης. Οι επιστήμονες του Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας με την ηλεκτρονική πλατφόρμα «ΖΕΥΣ» για μια ακόμα φορά μας έκαναν περήφανους, αποδεικνύοντας την ύπαρξη νησίδων αριστείας σε αυτή τη χώρα, γεγονός που γεννά ελπίδες για το μέλλον.