Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Το ΕΒΕ Βοιωτίας συμμετέχει στην 47η ΠΕΛ

http://www.lamiastar.gr
Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την διοίκηση της Π.Ε.Λ., προγραμματίζουν την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία από 18/5/2013 μέχρι 26/5/2013.

Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας έχει καθιερωθεί σαν τόπος συνάντησης παραγωγών γεωργικών και άλλων προϊόντων, βιοτεχνών, εμπόρων, βιομηχάνων και όπως είναι φυσικό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλου του παραγωγικού κόσμου της περιφέρειας.

Ειδικά, στην περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης, που διέρχεται η χώρα μας, είναι απαραίτητη η προσπάθεια εναρμόνισης των τοπικών επιχειρήσεων με τους σύγχρονους τρόπους προώθησης προϊόντων και η υιοθέτηση ενεργειών, που συμβάλουν στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας τους.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου, σύσκεψη στα γραφεία του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, όπου παραβρέθηκαν η κα Φανή Παπαθωμά, Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, όπου αποφασίστηκε η δωρεάν συμμετοχή των βοιωτικών επιχειρήσεων στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και διερευνήθηκαν τρόποι για την καλυτερη παρουσια της βοιωτικής επιχειρηματικότητας

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στις επιχειρήσεις, που παράγουν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα καθώς και στις μεταποιητικές επιχειρήσεις.

Αιτήσεις συμμετοχής των μελών μας, θα γίνονται δεκτές στο Επιμελητήριο Βοιωτίας

(Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά, τηλ. 22610-28281, fax: 22610-21347