Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ» ΛΑΙΚΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2013


ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (Δ.Ο.Θ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΘΗΒΑΣ (Σ.Δ.Υ.Μ.Θ.)
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ
1 . ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στον αγώνα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη Άνδρες και Γυναίκες από 19 ετών και άνω που θα στείλουν την δήλωση συμμετοχής έως τις 24 Μαΐου 2013 προς:
Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας
Διεύθυνση: Κύπρου 3 (πάροδος) Ταχ. Κώδικας: 32200
Τηλ./Fax: 22620 23970 E-mail: dothivas@gmail.com
ή δηλώσουν συμμετοχή έως και την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία ( Κεντρική Πλατεία Θήβας) και από ώρα 06:30 έως 08:00 ή στο σημείο εκκίνησης ( Τρόπαιο Επαμεινώνδα) στα Λεύκτρα Βοιωτίας από ώρα 07:00 έως 08:30.

2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Όλοι οι αθλητές θα αγωνισθούν σε μία κατηγορία Ανδρών & μία Γυναικών.
3. ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 και ώρα 09:00π.μ. από το Τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα Βοιωτίας. Η διαδρομή είναι άσφαλτος με επτά (7) σταθμούς ανεφοδιασμού (νερά, ισοτονικά, χυμοί, φρούτα), και θα ακολουθήσει την εξής πορεία: Τρόπαιο – Λεύκτρα – Καπαρέλλι – Μελισσοχώρι – Λουτουφί – Τάχι – Θήβα. Τερματισμός Κεντρική Πλατεία Θήβας.
4. ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα γίνουν στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας και ώρα 11:30. Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα παρατεθεί μπουφές, και θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια, μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.
5. ΓΕΝΙΚΑ
α) Η διαδρομή θα καθορίζεται από βέλη που θα είναι χαραγμένα στο οδόστρωμα, από τους κριτές του αγώνα και την Τροχαία.
β) τον αγώνα θα υποστηρίζουν δύο (2) ασθενοφόρα, ένα στην διαδρομή & ένα στο σημείου τερματισμού.
γ) Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν κατά την διάρκεια του αγώνα, την κάρτα συμμετοχής που θα πάρουν από την γραμματεία, στο στήθος τους με παραμάνα.
δ) Η μεταφορά των αθλητών από την Κεντρική Πλατεία Θήβας προς το σημείο εκκίνησης θα γίνει με λεωφορεία, ώρα αναχώρησης από Θήβα 07:30 έως 08:00. Ένα λεωφορείο θα μεταφέρει τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών από το σημείο εκκίνησης στο σημείο τερματισμού.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ     Ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Μ.Θ.
Ιωάννης Β. Παπαδημητρίου     Στυλιανός Νάκος