Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Της...κολάσεως στο Νοσοκομείο του Ρίο:Παράνομες αποκλειστικές προσέφεραν σεξ για 30 ευρώ!


Γράφτηκε από τον/την ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Τα … «Σόδομα και τα Γόμορα» γίνονται στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Ρίου όπως αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες του ΣΔΟΕ.
--> Στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της δυτικής Ελλάδας κάποιοι αποκτούν «χρυσούς» τραπεζικούς λογαριασμούς που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι οργιάζουν με «ροζ» νοσοκόμες.

Σύμφωνα με την Espresso, οι "αποκλειστικές" μόνο αποκλειστικές δεν ήταν. Προσέφεραν και έξτρα υπηρεσίες σε ασθενείς και συνοδούς. Ναι καλά διαβάσατε!


Πριν από λίγες εβδομάδες σειρά δημοσιευμάτων σε τοπικά μέσα έκαναν λόγο για το κοινό μυστικό με τις «ροζ» θεραπείες των αλλοδαπών νοσοκόμων που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές χρησιμοποιώντας ως τόπο... δράσης τις νοσοκομειακές κλίνες ή ακόμη και τις τουαλέτες.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» μετά την καταγελία συναδέλφων τους οι οποίες εργάζονται κανονικά και με το νόμο! Όπως δήλωσαν, οι «αποκλειστικές» είναι γυναίκες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία ή χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, που κάνουν ό, τι θέλει ο πελάτης. Με το αζημίωτο φυσικά! Η «ταρίφα» τους είναι 30 ευρώ. Φυσικά, εάν ο πελάτης μείνει ικανοποιημένος, ζητάει με …επιτακτικό τρόπο μάλιστα να παραμείνει η συγκεκριμένη αλλοδαπή στο... προσκέφαλό του.
Και σαν να μην φτάνει αυτό, παράλληλα οι «Ράμπο» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος εξετάζουν είκοσι μία περιπτώσεις γιατρών του νοσοκομείου του Ρίου για αδικαιολόγητο πλουτισμό. Ηδη στην τσιμπίδα έχουν πιαστεί δύο γιατροί με την κατηγορία του παράνομου πλουτισμού, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι άλλοι δεκαεννέα. Στις δύο περιπτώσεις που περαιώθηκε ο έλεγχος διαπιστώθηκε αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας, της τάξης των 873.000 ευρώ στη μία περίπτωση και των 67.000 ευρώ στη δεύτερη .lougantina.blogspot.