Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν ΒΟΙΩΤΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσα συνάδελφε,

Συμπολίτισσα, συμπολίτη.

Η υποβάθμιση του Νοσοκομείου Θήβας δεν είναι συνέπεια συνωμοσίας κάποιων παραγόντων ενάντια στον λαό της πόλης και της γύρω περιοχής αλλά αποτελεί σχέδιο διάλυσης του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας και αφορά όλη την χώρα.

Αυτοί που έχουν σπρώξει τους εργαζομένους και την κοινωνία στη φτώχεια, την ανεργία και την ανέχεια, οι Κεφαλαιοκράτες ντόπιοι και ξένοι που σε συνεργασία με την ΤΡΟΙΚΑ και την Τρικομματική Κυβέρνηση, συνεχίζουν το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, προχωρούν στην ολοκλήρωση του με την φυσική πια εξόντωση όσων δεν έχουν να πληρώσουν τις παροχές που τους προσφέρει ο ιδιωτικός τομέας στην Υγεία.

Σε αυτό το έγκλημα δεν μπορούμε να μείνουμε απλοί θεατές. Είναι υποχρέωση όλων μας να το σταματήσουμε.

Το δικαίωμα σε δημόσιες, δωρεάν, σύγχρονες και ασφαλείς υπηρεσίες Υγείας είναι αδιαπραγμάτευτο και δεν πρέπει να χαρίζεται για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην πανθηβαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Θήβας στις 17 Απριλίου ώρα 11:30 στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
Ο αγώνας αυτός μας αφορά όλους και δεν πρέπει να σταματήσει σε αυτή τη συγκέντρωση, πρέπει να έχει διάρκεια, οργάνωση και συντονισμένη δράση όλων των εργαζόμενων και του λαού της περιοχής για να μπορέσει να μπει φραγμός στην άκρως επικίνδυνη εις βάρος μας πολιτική που ασκείται στο χώρο της Υγείας.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Ευφροσύνη Παπαδημητρίου Τζουβελέκης Δημήτριος