Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΗΒΑΣ


Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 9148/4-4-2013 πρόσκληση για την 8η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, στις 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ του 2013, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1) Λήψη απόφασης για τη μορφή της αντίδρασης και την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων εκ μέρους του Δήμου Θηβαίων λόγω των εξαιρετικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Θηβών. .....

2) Έγκριση της επικαιροποιημένης μελέτης (με βάση τα τελευταία εγκεκριμένα τιμολόγια του ΥΠΕΧΩΔΕ ) με τίτλο "ΒΕλΤΙΩΣΗ - ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ" καθώς και έγκριση του τρόπου εκτέλεσης του έργου .

3) Λήψη απόφασης για την εκτέλεση υποστηρικτικών δράσεων από τη ΔΕΠΟΔΑΘ –ΑΕ προς το Δήμο Θηβαίων που θα αφορούν τον καθαρισμό δημοτικών οδών με τη χρήση μηχανικού σαρώθρου(σκούπα).
4) Λήψη απόφασης για την παράταση ή μη της μίσθωσης του χώρου στέγασης του ΚΕΠ Θήβας.

5) Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου «ΠΟΥΡΟΣ» (σχετ. η υπ’ αριθ. 39/2013 απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας).

6) Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο: «Κατασκευή ανάπλασης οδού Πινδάρου Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 5 «Αειφόρος Ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Περιφέρεια Στερεάς» του ΕΠ «Θεσσαλίας – Στερεά Ελλάδας – Ηπείρου 2007-2013», αποδοχή χρηματοδότησης και ορισμός υπόλογου διαχειριστή.

7) Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Μελέτη κατάρτισης ΣΧΟΟΑΠ για την γεωγραφική περιφέρεια της ΔΕ Θίσβης του Δήμου Θηβαίων», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Ολοκλήρωση εκκρεμών μελετών πολεοδομικού σχεδιασμού» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Ολοκλήρωση Πολεοδομικού Σχεδιασμού» του Πράσινου Ταμείου.

8) Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Πράξη αναλογισμού στο Ρέμα της Δίρκης», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Ολοκλήρωση εκκρεμών μελετών πολεοδομικού σχεδιασμού» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Ολοκλήρωση Πολεοδομικού Σχεδιασμού» του Πράσινου Ταμείου.

9) Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Πολεοδόμηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Θήβας Μεικτών Χρήσεων βόρεια της σιδηροδρομικής γραμμής του Δήμου Θηβαίων», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Ολοκλήρωση εκκρεμών μελετών πολεοδομικού σχεδιασμού» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Ολοκλήρωση Πολεοδομικού Σχεδιασμού» του Πράσινου Ταμείου.

10) Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Μελέτη Βιοκλιματικής αναβάθμισης του Δημόσιου Ανοικτού Χώρου κατά μήκος του ιστορικού ρέματος «Χρυσορρόα» της Θήβας» (θέμα από αναβολή).

11) Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο : «Ανάπλαση πέτρινης Πλατείας Δ.Δ. Δομβραίνας».

12) Αποδοχή πίστωσης ποσού 9.283,52€ από ΥΠ.ΕΣ. για Καταβολή μισθωμάτων των Σχολικών Μονάδων, από 1/9/2012 εως 31/12/2012.

13) Αποδοχή πίστωσης ποσού 20.400,00€ από το ΥΠ.ΕΣ. με τίτλο : «Εξόφληση Συνολικής Δαπάνης για μεταφορά μαθητών σχολικής περιόδου 2011-2012 και έναντι συνολικής δαπάνης σχολικής περιόδου 2013 (χρημ.εντολή 10162/2013).

14) Αποδοχή πίστωσης ποσού 10.959,10€ από ΥΠ.ΕΣ. που αφορά πρόστιμα ΚΟΚ το χρονικό διάστημα από 3/1/2013 έως και 1/3/2013.

15) Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα, του 1ου ΠΚΤΜΝΕ και της χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο : «Ανάπλαση και διαμόρφωση Περιβάλλοντα χώρου Δημοτικού Γυμναστηρίου Θηβών» του Δ.Θηβαίων στη Δ.Ε. Θήβας.

16) Διόρθωση της υπ’ αριθ. 42/2013 απόφασης Δ.Σ/λίου ως προς το φορέα προς τον οποίο γίνεται η παραχώρηση της χρήσης αιθουσών του Λυκείου Δομβραίνας για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους κατοίκους της Δ.Ε. Θίσβης από το εσφαλμένο στην «εταιρεία Εlpedison Ενεργειακή Α.Ε.» στο ορθό στη «ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ Α.Ε.» .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ