Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

"Βούλιαξε" η πλατεία της Θήβας


 Viotiashop

Παρών όλος ο Βοιωτικός κόσμος στη συγκέντρωση στην πλατεία της Θήβας. Παρών οι δημοτικές αρχές όλου του νομού. Παρών όλοι οι σύλλογοι. Παρών ο κ.Σταθάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Παρών ο Μητροπολίτης Θηβών και Λιβαδείας καθώς και οι αντιπεριφερειάρχες. Όλοι με μία φωνή καταδίκασαν το κλείσιμο του νοσοκομείου. Έντονη η απουσία  2 Βουλευτών του νομού μας ... αισθητή η απουσία τους.

Αλλά και χωρίς αυτούς ο κόσμος μίλησε, τα πανό πολλά από κάθε Σύλλογο, από κάθε σχολείο. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Θηβαίων.

Έντονη η ομιλία του κ.Γεωργίου δήμαρχου Τανάγρας. Αγανακτισμένοι όλοι οι Δήμαρχοι της Βοιωτίας εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, τον φόβο τους ότι κάθε μέρα θα είναι και χειρότερα.

Επίσης μία από τις πιο "θυελώδες" παρουσία ήταν του κ. Δελαβέκουρα, δωρητή του οικοπέδου του Νοσοκομείου.

Στη συγκέντρωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα των Θηβαίων και απεύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος, ο Βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Σταθάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης, οι Δήμαρχοι ΤανάγραςΕυάγγελος Γεωργίου και Ορχομενού Κώστας Ξηρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων Γιώργος Λουκάς, ο Αντιδήμαρχος Αλιάρτου Δημήτρης Ξυδώνας, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας Φιλιώ Πρωτόπαπα, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Γ.Ν. Θήβας Παναγιώτης Παπαπέτρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας Γιώργος Ζελιλίδης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θήβας Δημήτρης Δημητρίου, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Θήβας Χρήστος Χαρατσής, ο πρώην αναπληρωτής διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Θήβας-Λιβαδειάς Νίκος Σβίγγος, ο δωρητής του οικοπέδου του Γ.Ν. Τάσος Δελαβέκουραςκαι ο Αντώνης Τουλουμάκος ως εκπρόσωπος της Λαϊκής Επιτροπής.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της χώρας και ειδικότερα το νοσοκομείο Θήβας μίλησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Δημήτρης Βαρνάβας.

Καθολική συμμετοχή Θηβαίων και Βοιωτών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Θήβας   Δελτίο τύπου      http://www.viotiashop.gr