Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Διακοπή κυκλοφορίας στον δρόμο για την Παύλιανη


ΘΕΜΑ: «Διακοπή κυκλοφορίας στην Τοπική Κοινότητα Παύλιανης».

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων - Δόμησης – Δικτύων & Ενέργειας (Τμήμα Οδοποιίας & Εγγειοβελτιωτικών ’Έργων) του Δήμου Λαμιέων, σας ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο της εργολαβίας :«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ–ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Τοπική Κοινότητα ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ», θα πραγματοποιηθούν εργασίες στον κεντρικό δρόμο της Τοπικής Κοινότητας Παύλιανης και συγκεκριμένα, από την ιδιοκτησία κ.Γεωργίου Γοργογιάννη μέχρι την ιδιοκτησία κ. Βασιλείου Αναγνόπουλου, από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 και για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών.

Για την υλοποίηση των εργασιών του έργου απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας στον κεντρικό δρόμο της Τοπικής Κοινότητας Παύλιανης και συγκεκριμένα από την ιδιοκτησία κ. Γεωργίου Γοργογιάννη μέχρι την ιδιοκτησία κ. Βασιλείου Αναγνόπουλου από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 και για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη οδό για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών για τη βελτίωση της κυκλοφορίας στην Τοπική Κοινότητα Παύλιανης.