Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Άσθμα – Φυματίωση – Κάπνισμα – Μύθοι & Πραγματικότητα»- Ημερίδα στη Θήβα


Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας με θέμα «Άσθμα – Φυματίωση – Κάπνισμα – Μύθοι & Πραγματικότητα»

Ημερίδα με θέμα «Άσθμα – Φυματίωση – Κάπνισμα – Μύθοι & Πραγματικότητα» διοργάνωσε το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο ο Ιατρικός Σύλλογος Θηβών με τη συνεργασία του Δήμου Θηβαίων.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο κ. Κατσαρδής Χ, Επ. Καθηγητής Παιδιατρικής – Παιδοπνευμονολόγος, που μίλησε για το Κάπνισμα και το Άσθμα στο παιδί και ο κ. Χατζησταύρου Κ., Αν. Καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, που ανέπτυξε τους μύθους και την πραγματικότητα για τη φυματίωση. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση όπου οι διακεκριμένοι ιατροί απάντησαν στα ερωτήματα των παραβρισκόμενων.

Την ημερίδα παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου που συνεχάρη την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κ. Φιλιώ Πρωτόπαπα και τα μέλη του Συλλόγου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, με την ευχή να πραγματοποιούνται συχνά ενημερωτικές ημερίδες, καθώς ο κόσμος ανταποκρίνεται, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι Θηβαίοι θέλουν να ενημερώνονται σωστά από ειδικούς για την υγεία. Επίσης την ημερίδα παρακολούθησαν οι κ.κ. Ζωγράφος Ευάγγελος, Δημοτικός Σύλβουλος και Σαμιώτης Παναγιώτης, πρόεδρος της Δ.Κ. Θήβας.