Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ρούχα στις γυναικείες φυλακές στον Ελεώνα Θηβών πρόσφερε η Μητρόπολη Φθιώτιδας


Από τη Λαμία στις γυναικείες φυλακές στον Ελεώνα Θηβών ταξίδεψε η βοήθεια με τον ρουχισμό, που πρόσφερε η Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Διαβάστε τι δελτίο τύπου της Μητρόπολης και δείτε φωτογραφίες από την παράδοση....

<< Σημαντική προσφορά 96 μεγάλων κιβωτίων ρουχισμού μετέφερε σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θηβών κλιμάκιο Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ως προσφορά της Εκκλησίας της Φθιώτιδος προς τις αδελφές, οι οποίες για διαφόρους λόγους βρέθηκαν κρατούμενες στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Θηβών.

Οι ιερείς μετέφεραν τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου στην Διευθύντρια, το προσωπικό και στις τροφίμους και ευχήθηκαν στο προσωπικό καλή δύναμη στην ενάσκηση των καθηκόντων τους και στις κρατούμενες σύντομη επάνοδο στην ομαλή κοινωνική ζωή.


Στο έργο συμπαραστάσεως των κρατουμένων η Ιερά Μητρόπολη έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και συχνά ενισχύει τις φυλακές Δομοκού στις ανάγκες τους καθώς επίσης και άλλα καταστήματα όπως συνέβη και με αυτό των Θηβών. Χρέος των χριστιανών είναι η έμπρακτη αγάπη και προς αυτούς τους αδελφούς μας τους οποίους ο Χριστός ταυτίζει με τον εαυτό του. «Ἐν φυλακῇ ἤμην καὶ ἤλθατε πρός με».

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ