Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Mε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας κ. Στέφανο Λουλακούδη συναντήθηκε ο Παναγιώτης Αγνιάδης


Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο μας, την Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013, με θέμα, την διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης και την αστυνόμευση, στην Βοιωτία, με την τιμητική παρουσία του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Στέφανο Λουλακούδη.
Δυστυχώς, η επιχειρηματική μας κοινότητα, εκτός από τα σημαντικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει, λόγω της οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα, που άπτονται της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Ιδιαίτερα, στην περιοχή της Θήβας, τα φαινόμενα της αύξησης της εγκληματικότητας αλλά και της παραβατικότητας έχουν λάβει μεγάλες διαστάσεις.
Αναγνωρίζοντας, ότι η αντιμετώπιση τους απαιτεί την συστράτευση όλων μας, τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Στέφανος Λουλακούδης επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους, όπως συνεργαστούν σε κοινές δράσεις και παρεμβάσεις, με στόχο την προστασία της κοινωνικής ζωής και του υγιούς επιχειρείν.