Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

O Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού “Let’s do it Greece”

Την Κυριακή 14 Απριλίου ο Δήμος Θηβαίων, οι Δημοτικές και Τοπικές του Κοινότητες σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς, διοργανώνουν εθελοντικούς καθαρισμούς, συμμετέχοντας στην καμπάνια «Let’s do it Greece».

Το «Let’s Do It» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Στις 14 Απριλίου 2013 ολόκληρη η Ελλάδα θα «φωνάξει» για δεύτερη φορά «LET’S DO IT GREECE», συνεπαίρνοντας ακόμα περισσότερους εθελοντές. Σε κάθε πόλη και χωρίο της Ελλάδας δήμοι, σχολεία, υπηρεσίες, εθελοντικές οργανώσεις θα διοργανώσουν την ίδια μέρα εθελοντικούς καθαρισμούς.

Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην εκστρατεία για την προστασία του περιβάλλοντος διοργανώνοντας εθελοντικούς καθαρισμούς στα εξής σημεία:

• Στην Δημοτική Ενότητα Θήβας
Καθαρίζουμε το δάσος «Μοσχοποδίου». Η δράση θα γίνει από τις 09:00π.μ έως τις 12:30 μ.μ. με σημείο συνάντησης το θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

• Στην Δημοτική Ενότητα Βαγίων
Καθαρίσουμε το αλσύλλιο «Πευκάκια» της Δ.Κ. Βαγίων . Η δράση θα γίνει από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ.

• Στην Δημοτική Ενότητα Πλαταιών
Καθαρίζουμε την παραλία «Λιβαδόστρας» της Τ. Κ. Λεύκτρων. Η δράση θα γίνει από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ.

• Στην Δημοτική Ενότητα Θίσβης
Καθαρίζουμε την παραλία «Σαράντι» της Τ.Κ. Χωστίων. Η δράση θα γίνει από τις 10:00 π..μ. έως τις 12:30 μ.μ. με σημείο συνάντησης το mini market Λούκος (Σαράντι).

Καλούμε

όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον και το μέλλον όλων μας να δώσετε δυναμικό παρόν στην προσπάθεια αυτή, προκειμένου να αποκτήσουμε περιβαλλοντική συνείδηση και να προστατέψουμε το φυσικό μας περιβάλλον.

Το περιβάλλον, είναι υπόθεση όλων μας!!!