Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Έκθεση Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θηβαίων

Δελτίο Τύπου:
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών με αφορμή την παρουσίαση έκθεσης της Δημοτικής Αστυνομίας για το έτος 2013 εκφράζουν την ικανοποίηση τους προς τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παν. Ανδρέου αλλά και τους Δημοτικούς Αστυνόμους για την έως τώρα παρουσία τους .

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών εδώ και αρκετά χρόνια έχει επισημαίνει σε όλες τις Δημοτικές αρχές το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το στεγασμένο εμπόριο, από την μάστιγα της εποχής το παραεμπόριο που καθημερινά διογκώνεται .
Πρώτα σε συνεργασία με τον τότε Αντιδ. κ. Σωτ. Καραμαγκιώλη σταμάτησε η εμποροπανήγυρη που πραγματοποιούνταν το τριήμερο της Καθ. Δευτέρας , στη συνέχεια η με τον Αντιδ. κ. Κωνστ. Βενιζέλο έθεσε τις βάσεις ώστε να παγειωθεί αυτό και στη συνέχεια με τη συνεισφορά του νυν Αντιδ. Ανδρέα Χατζησταμάτη απομακρύνθηκαν όλοι οι πλανόδιοι από το κέντρο της πόλης , καθώς πίεσε την Δημοτική Αστυνομία να πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους και να επιβάλλονται τελικά οι νόμιμες κυρώσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών τις επόμενες ημέρες θα ζητήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπυρ. Νικολάου όπου θα τεθούν θέματα όπως η επάνδρωση της Δημοτικής Αστυνομίας με επιπλέον άτομα ώστε να δοθεί λύση και στο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ