Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ «ΙΣΜΗΝΗ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θήβα, 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

· Μετά από επιθυμία των Μελών του Συλλόγου μας, θα συνεχιστεί η άθληση τους μέχρι τον Μάϊο.

· Στις 5 Απριλίου θα παρακολουθήσουμε τους Γ΄ Χαιρετισμούς, στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, που βρίσκεται στον Ωρωπό, εκεί όπου ασκήτεψε και εκοιμήθη ο Φωτισμένος Γέροντας Πορφύριος.

· Στις 14 Απριλίου, ημέρα Κυριακή, θα παρακολουθήσουμε στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, την Μουσική Σκηνή με την Άννα Βίσση, τον Παναγιώτη Πετράκη και την Εβελίνα Παπούλια.

· Στις 17 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη, θα επισκεφθούμε τις τρόφιμες των Γυναικείων Φυλακών του Ελεώνα, που ζουν με τα παιδιά τους, σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και τα καταστήματα της πόλης μας, προσφέροντας τους είδη πρώτης ανάγκης, είδη ένδυσης, κλινοσκεπάσματα, υποδήματα, είδη προσωπικής υγιεινής, παιχνίδια και λιχουδιές.

· Στις 22, 24, 26 Απριλίου θα επισκεφθούμε τα Γηροκομεία της πόλης μας, ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, που περιμένουμε καθώς και τα ανήμπορα και μοναχικά μέλη του Συλλόγου μας, αλλά και το Κέντρο ημέρας των ΑμεΑ «Άγιοι Ανάργυροι», προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς, ανάλογα με τις δυνατότητες μας, στο Κοινωνικό έργο της «Προσφοράς προς τον Συνάνθρωπό μας».

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος
Μαρία Θαλασσινού