Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Κασιμάτης


Μια τραγική είδηση έχει βυθίσει από το πρωί στο πένθος την Επιμελητηριακή οικογένεια της Ελλάδας. Ο επί 12χρόνια επίτιμος Πρόεδρος της και Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς για πάνω από πέντε θητείες, ο επιχειρηματίας Γιώργος Κασιμάτης δεν είναι πια κοντά μας.
Έφυγε ξαφνικά τα ξημερώματα από τη ζωή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Για όσους τον γνωρίσαμε από κοντά και συνεργαστήκαμε μαζί του θα τον θυμόμαστε πάντοτε για την Ανθρωπιά του και την μοναδική του προσωπικότητα. Ας είναι η μνήμη του αιώνια!






Συλλυπητήρια Σαμαρά για το θάνατο του Γ. Κασιμάτη

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Γεώργιου Κασιμάτη, επίτιμου προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, με ανακοίνωσή του.

«Ενός δημιουργικού ανθρώπου, με αποδεδειγμένες κοινωνικές ευαισθησίες, πολυετή προσφορά στην αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και αφοσίωση στον αγώνα για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του τόπου. Ενός ανθρώπου που τίμησε με την παρουσία του και τις ιδέες του την παράταξή μας. Που με τίμησε με τη φιλία του» σημειώνει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Ενός σπουδαίου Έλληνα που κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου».