Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για την κατασκευή της Ανατολικής Παράκαμψης Θηβών. Καλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων του Δήμου Θηβαίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να προβεί σε αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 280 του Ν. 3852/2010 και του Ν. 2882/2001 (ΦΕΚ 17/2001 τ.Α.) «Κώδικας Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων» για την κατασκευή της Ανατολική Παράκαμψης Θηβών.

Καλούνται οι εικαζόμενοι ιδιοκτήτες ή όσοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια κτηματογράφησης (που βρίσκονται στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων) να προσέλθουν στο Παλαιό Δημαρχείο στις 29 και 30 Απριλίου από ώρα 10:00 έως τις 13:00, όπου μηχανικοί του Δήμου και του αναδόχου, ο οποίος συνέταξε το κτηματολόγιο, θα παρέχουν διευκρινήσεις.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, τη Δευτέρα (29 Απριλίου) θα εξυπηρετηθούν ο ιδιοκτήτες των οποίων τα επίθετα ξεκινούν από το «Α» μέχρι το «Κ» ενώ την Τρίτη (30 Απριλίου) θα εξυπηρετηθούν οι ιδιοκτήτες των οποίων τα επίθετα ξεκινούν από το «Λ» μέχρι και το «Ω».

Για την κατασκευή της ανατολικής παράκαμψης Θηβών απαιτείται απαλλοτρίωση εδαφικής λωρίδας η οποία αρχίζει από την E.O. Θηβών-Χαλκίδας στο ύψος του κόμβου Κοντίτου (Κουτσούρας), διέρχεται από την περιοχή πηγών Αγ. Ιωάννη, μεταξύ Αγ. Φωτεινής και Δασαρχείου ανατολικά του ρέματος Καλές Κυράδες (ρέμα Αγ. Θεοδώρων) ανατολικά του Κοντίτου και καταλήγει στην Π.Ε. Ο. Θηβών-Ελευσίνας (περίπου απέναντι από το πρατήριο καυσίμων Κουτρούμπα)